Blog Mağduresi

Yayınlandı: Ağustos 29, 2012 / Karalamalar
Etiketler:, ,

İki karılı adamlar gibi oldum resmen.. Bir tarafım kal diyor. Bir tarafım gittin eskisini boşa artık yeter bu çile diyor..Ben bu durumlara düşecek adam mıydım? Ne güzel paşa paşa yazıp çiziyordum blogcu da.. Ne yaptı etti beni soğuttu kendisinden.. Kıyas ediyorum da bu iki hanım alan zatlar cidden öküz kadar duygusuz ve duyarsız olmalılar. Benim eski adresim ne ağlıyor ne sızlıyor. Ama benim kalbimin sesi vicdanımı rahatsız ediyor..Sizim aldığınız eşler benim blog adresimden  daha  az kıymetli bir şey olmalı sanırsam..Eğer öyleyse  aslında öküzlere hakaret etmemek lazım. O hayvancağız böyle bir kusuru işleme potansiyelinden bile aciz bırakılmış insan müsveddelerinin mağduru bir zavallı sonuçta.

Genelde erkekler karılarının dırdırından müşteki olunca onları oldukları yerde bırakıp yeni bir hatun alarak sorunu çözüyorlar. Ben de en iyisi bu karmaşadan kurtulmak için 3. bir yeni site açayım. Yok ya bende bu vicdan varken onu da beceremem. Yüzüme gözüme bulaştırırım. Çok zor işmiş iki hatun arasında kalmak.. Ah şimdi anlıyorum Fahri’yi..Fahri kim mi? Bazılarının dediği gibi tıklayın haberiniz olsun..

Beni bu ikinci blog çok bozdu..Ben pek usluydum blogcu‘da..Ne oldu bana bilmem..Bildiğim bir şey varsa o da çok mağdur olduğum.. Düşünün bir de twitter hesabı açtığımı Facebook’a kuma getirmiş gibi hissederdim kendimi..Mazallah!

Deli olduğumu mu düşünüyorsunuz yukarıdaki cümlelerimi okuduktan sonra? Kabul ediyorum ben “deliyim.” Ama siz de fazla akıllı sayılmazsınız..Hadi bana eyvallah!

Zαнidє Bαşαк

ღ____________ ♥ღϠ₡ღ♥____________ღ

Yorum yapabilirsiniz...